Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tompouce met bramen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 vel diepvriesbladerdeeg
2 el. Suiker
2 el. Geschaafde amandelen
100 gr. roomkaas
0,75 dl. Vanillevla
2 el. Gembersiroop
200 gr. bramen
poedersuiker

Bereiden

1.Ontdooi het bladerdeeg.

2.Leg de plakjes bladerdeeg op een ingevette bakplaat en snijd ze diagonaal doormidden.

3.Bestrooi ze met suiker en geschaafde amandelen.

4.Bak de plakjes bladerdeeg in ca. 8 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven van 225 graden.

5.Roer de verse roomkaas los met vanillevla en gembersiroop.

6.Was de bramen en laat ze in een zeef goed uitlekken.

7.Snijd de plakjes bladerdeeg overdwars door en leg de onderste helften op 4 bordjes.

8.Strijk het verse roomkaasmengsel erover uit en verdeel de bramen, op 4 na, over dit mengsel.

9.Leg hierop de bovenste helften van het bladerdeeg.

10.Bestuif deze licht met poedersuiker en garneer met de achtergehouden bramen.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Fruit granito
Gepocheerde peer
Torta caprese
Aardbeien ijs shake
Witte chocolade ijs met basilicum

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes